Mig món ja veu als EUA com "l'enemic"

Publicado en por noticias-alternativas

L'arribada de la democràcia als països àrabs va a donar un tomb al tauler geopolític mundial.Nuevas aliances sorgiran i l'estratègia jugarà un paper tan gran com en la guerra freda. 

Nou oerden mundial 

Potser, el titular s'hagi avançat una mica en el temps, però només és qüestió d'això. I no faltant molt. 

El món s'està tornant del revés i el que abans era negre ara és gairebé blanc. 
  
Les tensions derivades en el món àrab acabaran per traçar un nou mapa geopolític en el món. 

Amb noves estratègies i aliances. 

De sempre s'ha sabut que l'estabilitat mundial d'aquest segle ve donada per l'estabilitat que tingui Orient Mitjà. 

I per molt que s'oposin sota mà Israel i els EUA perquè no succeeixi l'inevitable, aquesta onada de canvis que s'estan produint donarà lloc, per primera vegada, a autèntiques democràcies dins de l'islam situat a l'Àfrica i Orient mitjà. 

Sigui quin sigui el resultat que hi hagi en les eleccions que se celebrin en els diferents països àrabs, una cosa és segura i en això, tothom està d'acord, que els governs resultants de les urnes en aquests països ja no seran tan amigables amb Israel, EUA i el problema palestí. 

Així com, que estrenyeran la seva llaços amb Iránm a qui el poble àrab li guarda un gran respecte per haver estat l'únic que s'ha enfrontat a la política imperialista americana ia la repressió jueva als territoris palestins. 

A Israel se li obriran tants fronts que li van a faltar mans per tapar forats. 

Tremolant suposo que estaran i amb raó. 

Aquest és el problema que succeeix quan un abusa durant anys del seu poder. 

Que arriba a pensar, que aquesta situació durarà sempre. 

A EUA li passarà una mica més del mateix. 

A nivell diplomàtic es trobarà amb molts problemes a l'hora d'aplicar les seves polítiques. 

Encara que tingui agafat "dels ous" financerament parlant als seus "aliats". 

Ja que resultarà difícil d'entendre les seves motivacions quan mig món li assenyali com el culpable de totes les injustícies que succeeixen al món. 

Si mirem amb atenció bé el mapa, veurem que el món musulmám ocupa gairebé una cinquena part del món. 

Si a aquests, li sumem gairebé tota lationamércia especialment els països que componen el grup Alba més les grans potències Xina, Rússia i l'Índia que encara que no són enemics tampoc l'hi posaran gens fàcil. 

Amb el que ens quedem, amb que només compta de veritat el gran imperi, amb els països anglosaxons, la UE, Japó, Mèxic ia última hora Brasil que s'ha anat a l'Argentina ahir si els convenç perquè es decantin per ser més amigable amb l'imperi. 

Per si algú no sap a què em refereixo quan parlo de les injustícies que ha comès o comet els EUA les vaig a enumerar perquè es tinguin en compte en un futur no gaire llunyà. 

- Injust bloqueig de Cuba. Un país que serà el que sigui però no és una amenaça per a ningú. Ningú és qui per prendre represàlies expliqués un estat siplemente per que no li agradi el seu règim de govern. I més, si dóna suport econòmicament a les pitjors dictadures del món. 

- Guerra de l'Iraq. Un país que va envair utilitzant proves falses provocant la mort de milers de persones, la destrucció de tota l'economia del país i tot per robar-li el petroli i que les seves empreses d'armament i les seves finances engreixat una mica més. 

- Múltiples intents d'assassinats contra Fidel Castro i Hugo Chavez més tots els que han tingut èxit contra tot tipus de personalitats a tot el món a través dels seus serveis secrets. 

- Instigador i promotor de tots els cops que ha finançat al llarg de la seva història, començant amb el de Xile d'Allende auspiociado pel major criminal de guerra de tot el segle XX, Kissinguer i acabant amb el d'Hondures. 

- Protector i valedor de les majors dictadures del món. Des de totes aquestes que estan caient del món àrab i acabant pels règims opressors de Colòmbia, Hondures i Panamà. 

- La seva negació del canvi climàtic sent amb la Xina els que més embruten el planeta i que fa que no s'arribi a cap acord sobre el tema ja que bloqueja totes les iniciatives de manera que el canvi climàtic es farà inevitable. 

- Valedor d'Israel en tots els crims comesos contra el poble palestí, vetant qualsevol resolució a l'ONU perquè pogués ser castigats. Amb el que li fa al costat de Rússia, Xina, Israel i Colòmbia els únics països que practiquen terrorisme d'estat. 

Tornant al tema geopolític que va a comportar la nova situació es pot dir que A Europa ia Espanya li vindrà aquesta nova situació com anell al dit, però que molt bé, tant en el pla diplomàtic (ara que no ens estaven fent ni cas ) com en l'econòmic ja que a les grans bosses especulatives i no els interessarà per interès geopolític que el seu principal aliat sucumbeixi a l'ensorrament. 

Anem a ser la pretendent bonica per la qual es barallin les grans potències tant els EUA com la Xina i Rússia. 

Es podria dir que aquest canvi de situació ens farà sortir de la crisi més que corrents. 

Els jueus estan veient que hauran de rascar la butxaca i molt, sinó volen veure's sols al món. 

http://cibernoticiasexpress.wordpress.com/2011/02/03/medio-mundo-ve-a-los-eeuu-como-al-enemigo/ 

Etiquetado en CATALA

Para estar informado de los últimos artículos, suscríbase:

Comentar este post